Sponsors

Extra enthousiaste trainers nodig...

15 maart 2021 10:00


Extra enthousiaste trainers nodig die minimaal een uurtje in de week training willen geven aan de jongens en meiden van sc Rheden.

jeugdtrainers.jpegRefererende aan onze eerdere informatie over de start van onze voetbalschool, de “Thijs van Amerongen Voetbalschool”, hebben wij inmiddels een aantal trainingen gehad.
Over het algemeen zijn de reacties vanuit onze jeugdspelers zeer positief.

Zoals reeds gemeld tijdens dit trainingsmoment, gehouden op de vrijdag tussen 1600-2000, staan de volgende onderwerpen centraal; techniek, passing, schieten, spelsystemen en nog veel meer.

Om vervolgens een optimale combinatie te bewerkstelligen met de reguliere elftal trainingen hebben wij als vereniging de stellige overtuiging dat al onze elftallen voldoende bezet moeten zijn met trainers (minimaal twee trainers per elftal).

Op basis van onze huidige aantal jeugdtrainers (CL t/m JO19/MO19) kunnen wij met trots melden dat dit een indrukwekkende lijst met trainers is.
Om nu de volgende  stap te kunnen maken met betrekking tot het nog beter begeleiden, het nog beter ontwikkelen en het zo nu en dan individueel trainen van onze jeugdspelers hebben wij zeker nog extra enthousiaste trainers nodig.

Als TC willen wij aan eenieder deze vraag stellen en mocht je interesse hebben neem dan aub contact met ons op.

Met sportieve groeten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!