Sponsors

UITNODIGING DIGITALE ALGEMENE LEDENVERGADERING 29 MAART 2021

15 maart 2021 16:00


Beste voetbalvrienden,
Nu een jaar nadat we werden geconfronteerd met het Corona-virus, leven we nog altijd in een bizarre tijd. Een bizarre tijd met een Lock down en avondklok die er voor zorgen dat we voor het eerst in de historie van onze mooie club een Algemene Ledenvergadering digitaal gaan organiseren. Namens het Algemeen Bestuur nodig ik een ieder dan ook uit voor deze bijzondere vergadering, die op maandag 29 maart via Teams zal plaatsvinden. Omdat het kan en helaas omdat het nu op deze manier moet.

Deze ledenvergadering begint om 20.00 uur met een eindtijd van uiterlijk 21.30 uur. Onderstaand is de agenda opgenomen. Digitaal vergaderen vraagt van ons allen een iets andere deelname aan een vergadering. Zo zal een ieder zich vooraf aan moeten melden via mailadres: alv@scrheden.nl  Na ontvangst krijgt een ieder voor 26 maart een code om deel te nemen aan de vergadering. In verband met de vorm van de vergadering zullen vragen vooraf bij het bestuur digitaal ingediend te worden. Dat kan via genoemd mailadres tot ook 26 maart aanstaande.

En dan inhoudelijk. Tijdens de ALV van 29 maart blikken we terug op de afgelopen tijd waarin Corona centraal stond, inclusief alle gevolgen die de Corona-crisis met zich mee heeft gebracht. Daarnaast worden de resultaten van de enquête bekend gemaakt van het idee om met de selectie van de zondag naar de zaterdag te gaan. En wordt de leden via stemming gevraagd wat men hier van vindt.

Een meer dan bijzondere vergadering dus! Mochten er leden zijn die hulp nodig hebben bij digitale deelname, stuur dan ook even een mail naar alv@scrheden.nl

Graag tot 29 maart aanstaande!

 

Klik hier voor de uitnodiging en agenda.
Klik hier voor de conceptnotulen van de vorige ALV.

 

Met vriendelijke groet namens het Algemeen Bestuur,

 

Rick Palm

Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!