Sponsors

Sc Rheden neemt meer tijd voor eventuele overgang van 1e elftal naar de zaterdag

30 maart 2021 16:15


Sportcombinatie Rheden neemt meer tijd voor een eventuele overgang van het 1e elftal naar de zaterdag. Dat is de uitkomst van de algemene ledenvergadering van maandag 29 maart jongstleden. Het was de eerste keer in de geschiedenis van de club dat de leden online vergaderden.

De uitslag van een onlangs gehouden enquête naar de wens om met de gehele selectie naar de zaterdag te gaan laat zien dat een meerderheid van de ondervraagden voorstander is. Duidelijk werd echter ook dat een groot aantal leden de enquête (nog) niet had ingevuld en er vraagtekens worden gezet bij de haalbaarheid om op korte termijn met twee elftallen (het 1e en 2e) op zaterdag te gaan spelen. Het gaat dan onder meer om de financiële haalbaarheid en de beschikbaarheid van vooral de kleedkamers en mogelijkerwijs de velden. De ledenvergadering sprak deze vraagtekens eveneens uit.

Besloten is dan ook dat het 1e elftal en Dames 1 komend seizoen in ieder geval op zondag zullen blijven voetballen. De komende weken wordt verder geïnventariseerd in hoeverre het 2e elftal voor de zaterdagcompetitie van komend seizoen kan worden ingeschreven.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!