Sponsors

Mixtoernooi sc Rheden voor de JO8 – JO11

18 april 2021 15:00


Zaterdag was het dan zover!

Ons Mixtoernooi voor de JO8-JO11 elftallen stond op het programma. Dit toernooi werd gehouden op ons hoofdveld en al onze toppers waren om 9.00 uur aanwezig om eerst een groepsfoto te maken.

Afbeelding1.png

De organisatie was hoofdzakelijk in handen van Dewi, Niels en Dirk en gisterenavond is het nog enigszins laat geworden want het wedstrijdschema moest natuurlijk wel tot in de puntjes kloppen.

Afbeelding2.png

 Al onze spelers werden verdeeld over 12 ploegen die allemaal uitkomen, of al weleens uitgekomen zijn, in de Champions League, dus dat was natuurlijk al een feestje op zich.
En na een korte uitleg konden de wedstrijden eindelijk beginnen. In totaal zijn er 30 wedstrijdjes gespeeld.
Nadat elke ploeg 3 wedstrijden had gespeeld was het tijd om wat te drinken en wat te eten. Onze spelers kregen heerlijk gezonde multifruit limonade met een lekkere koek.
Voor de kaderleden van de verschillende elftallen en de organisatie stond er een heerlijk bakje koffie klaar. Dit werd allemaal perfect geregeld door onze Jeugdcommissie in combinatie met onze Kantinecommissie.  

Afbeelding3.png Afbeelding4.jpg

Na de pauze werden door alle ploegen nog twee wedstrijden gespeeld en toen alle spelers bijgekomen waren van de zware inspanning was het de hoogste tijd voor de prijsuitreiking.

Tijdens dit toernooi was het absoluut niet mogelijk om een winnende ploeg aan te wijzen en is er meer dan terecht vastgesteld dat vandaag elke speler een winnaar was en is! Dat betekende dus dat elke speler een mooie medaille uitgereikt kreeg. 

Afbeelding5.png

Wat een geweldige morgen hebben onze spelers gehad en zo een toernooi spelen is absoluut voor herhaling vatbaar en dit is dus ook precies wat we gaan en blijven doen.

Als sc Rheden zijn wij enorm trots op onze spelers, op onze trainers, op onze leiders en op de ouder(s)/verzorger(s) van onze spelers!! SAMEN staan we STERK!!

Speciale dank gaat uit naar Dewi, Niels en Dirk voor de perfecte organisatie!! Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door een samenwerking van onze Trainers, Leiders, Kantine-, Jeugd- en Technische Commissie! 

Afbeelding6.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!