Sponsors

Update nieuwe corona-maatregelen m.i.v. 13 november.

12 november 2021 22:00


Helaas neemt het aantal besmettingen met Corona snel toe in Nederland.
Dat vraagt van jullie en van ons als vereniging om extra aandacht voor de naleving van de corona-regels.

De kantine en kleedkamers zijn alleen toegankelijk met een groene QR-code. Deze QR-code ontvang je als je bent gevaccineerd, getest (24 uur geldig) of als je Corona hebt gehad. Vaste zitplaatsen zijn verplicht en wij vragen u ook hier 1,5 meter afstand te houden.

Met ingang van zaterdag 13 november 18 uur zijn toeschouwers helaas niet meer welkom tijdens trainingen en wedstrijden. Ouders wordt verzocht om vanaf dan hun kind af te zetten bij de ingang van het kunstgrasveld. 

De kantine en kleedkamers zijn voor personen van 18 jaar en ouder, alleen toegankelijk met een groene QR-code. Deze QR-code ontvang je als je bent gevaccineerd, getest (24 uur geldig) of als je Corona hebt gehad. Vaste zitplaatsen zijn verplicht en wij vragen u ook hier 1,5 meter afstand te houden.

Het checken van de QR-code gebeurt door onze eigen clubmensen en, op drukke (mid)dagen, door een aangestelde toezichthouder. Bij een ‘groen’ resultaat krijg je een stempel, zodat je daarna overal naar binnen kunt, zonder telkens weer met de scanner gecheckt te worden. 

We gaan er van uit dat we op ieders medewerking mogen rekenen; zowel in het naleven van de reguliere corona-regels, als in het informeren en aanspreken van onze eigen leden en onze gasten, als dat nodig mocht zijn.

Laten we er met ons allen voor zorgen dat het coronavirus zich niet verder verspreidt!
Meer informatie is te vinden op https://nocnsf.nl/sportprotocol

Bestuur sc Rheden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!