Sponsors

Speciale spelers gezocht! (8-12 jaar)

30 juni 2022 19:15


Sc Rheden wil graag speciale voetbaltrainingen opstarten voor kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. De trainingen zullen gericht zijn op basisschoolleerlingen tussen de 7 en 12 jaar die niet mee kunnen komen in reguliere voetbalteams.

Tijdens de training zullen er altijd een trainer en een pedagogisch begeleider aanwezig zijn zodat alle deelnemers voldoende, én de juiste, aandacht kunnen krijgen. Om structuur en duidelijkheid te bieden tijdens de trainingen zullen de groepen niet groter zijn dan 8 kinderen. Na de zomerstop wordt er een pilot van 8 trainingen gestart, mits er voldoende animo is. Deelname aan deze pilot is gratis. Als de trainingen een succes zijn en verlengd worden, kunnen de kinderen lid worden van sc Rheden en tegen een gereduceerd tarief wekelijks komen trainen. Vooralsnog gaat het alleen om trainen en wordt er niet deelgenomen aan competitie-wedstrijden.
 
Houdt jouw zoon dus van voetballen, maar is het door zijn moeilijk verstaanbare gedrag niet haalbaar om met een regulier team mee te doen? Wil je buurmeisje graag een balletje trappen in teamverband, maar zijn alle g-teams voor oudere leden? Laat ons dit weten! Voordat wij met deze trainingen gaat starten, willen we weten of er voldoende vraag naar is. 
 
Wij horen graag vóór zondag 10 juli of er geïnteresseerden zijn voor deze trainingen. Bij voldoende aanmeldingen, zal de pilot na de zomervakantie van start gaan. U kunt zich opgeven via j.harteman@unieksporten.nl 
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!