Sponsors

Corona

Corona protocol sc Rheden

Sportcombinatie Rheden hanteert een aantal regels die we moeten naleven om te kunnen voetballen op een zo veilig mogelijke manier. Hieronder proberen we zo goed mogelijk weer te geven welke dat zijn. Belangrijkste is dat we onderling afstand houden van 1,5 meter in de gebouwen en langs de velden. Wanneer de regels onvoldoende worden nageleefd, lopen we het risico dat er een fikse boete komt, het kleedgebouw en de kantine dicht moeten sluiten en wedstrijden zonder publiek gespeeld moeten worden.

 

Sportcomplex 


Op ons gehele sportcomplex geldt voor iedereen boven de 18 dat je onderling 1,5 meter afstand moet houden als je niet tot één gezin/huishouden hoort. Het sportcomplex is tijdens trainingsdagen en wedstrijddagen gesloten voor toeschouwers vanaf 18 jaar. Enkel spelers, trainers en leiders mogen het sportcomplex betreden (benodigde chauffeurs van gastteams vallen onder de teambegeleiding). Wij gaan ervan uit iedereen zich confirmeert aan alle geldende maatregelen.

Kinderen en jongeren t/m 26 jaar mochten al trainen en onderlinge wedstrijdjes (van dezelfde club) spelen. Zij hoeven geen 1,5m afstand te houden.

-      Buiten sporten vanaf 27 jaar in groepsverband kan weer (ook in de openbare ruimte), maar er zijn wel voorwaarden.
Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. 

-      Kleedkamers en douches blijven dicht.

 

Kantine

De kantine en het terras zijn geopend voor voetballers, trainers, leiders, scheids/grensrechters en begeleiders. Een plaats reserveren is verplicht en kan aan de deur. In de kantine en op het terras gelden ook de bekende regels. Iedereen wordt geacht te zitten op de aangegeven plaatsen.

 

Kleedkamers

De kleedkamers zijn gesloten.

 

Sponsorhome

De sponsorhome is de komende periode gesloten. Er is geen coördinator aanwezig. Leiders van thuisspelende teams ontvangen de tegenpartij. In de rust kunnen zij voor de gasten en voor hun eigen team in de kantine ranja en koffie halen.

 

Uitwedstrijden

Houd er rekening mee dat deze situatie ook bij de andere verenigingen zo geregeld is als je uit moet spelen.

 

Vervoer naar uitwedstrijden

Per 1 juli 2020  geldt het advies dat er een mondkapje gedragen wordt wanneer mensen uit een ander huishouden meerijden in de auto. Dit advies geldt voor personen vanaf 13 jaar. Houd hier rekening mee wanneer jullie een uitwedstrijd hebben

Op de site van de KNVB zijn meerdere protocollen te vinden met betrekking tot COVID-19.

Al met al zijn we ondertussen allemaal natuurlijk gewend geraakt aan de landelijke corona-maatregelen: thuisblijven bij klachten en je laten testen, onderling 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen en kuchen en niesen in de holte van je arm, zit al aardig in ons systeem. Daarom verwachten we dat dit ook in het nieuwe voetbalseizoen iedereen zal lukken. Hierdoor kunnen we voor iedereen weer volop voetbalplezier realiseren.

 

Het Bestuur

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!