Sponsors

Corona

Corona protocol sc Rheden

Sportcombinatie Rheden hanteert een aantal regels die we moeten naleven om te kunnen voetballen op een zo veilig mogelijke manier. Hieronder proberen we zo goed mogelijk weer te geven welke dat zijn. Belangrijkste is dat we onderling afstand houden van 1,5 meter in de gebouwen en langs de velden. Wanneer de regels onvoldoende worden nageleefd, lopen we het risico dat er een fikse boete komt, het kleedgebouw en de kantine dicht moeten sluiten en wedstrijden zonder publiek gespeeld moeten worden.

 

Sportcomplex
Op ons gehele sportcomplex geldt voor iedereen boven de 18 dat je onderling 1,5 meter afstand moet houden als je niet tot één gezin/huishouden hoort. Het sportcomplex is tijdens trainingsdagen en wedstrijddagen gesloten voor toeschouwers vanaf 18 jaar. Enkel spelers, trainers en leiders mogen het sportcomplex betreden (benodigde chauffeurs van gastteams vallen onder de teambegeleiding). Wij gaan ervan uit iedereen zich confirmeert aan alle geldende maatregelen.

 

Kantine

Op dit moment is de kantine gesloten.

 

Kleedkamers
Voor de kleedkamers gelden de volgende regels:

  • Het kleedkamergebouw is verboden toegang voor ouders/supporters.
  • In het gehele kleedkamergebouw geldt tijdens wedstrijddagen eenrichtingsverkeer; ingang aan de voorkant, uitgang bij de nooddeur. De leider zorgt er tijdig voor dat de deur geopend is om drukte in de gang te voorkomen.

 

  • Teams t/m JO12 komen omgekleed naar het sportpark, na afloop van de wedstrijd moeten zij thuis douchen. De kleedkamers zijn voor hen gesloten.

 

  • Teams JO13 t/m JO17 komen omgekleed naar het sportpark. Na afloop van de wedstrijd moeten zij thuis douchen. De kleedkamers zijn voor hen gesloten.

 

  • Senioren zaterdagelftallen (18+) en JO19/MO19 komen omgekleed naar sc Rheden. Elk team heeft 2 kleedkamers tot zijn beschikking. Om dit te kunnen bewerkstelligen, geldt er een strakke planning. De kleedkamers zijn vanaf 12.00 geopend. 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd is het mogelijk persoonlijke spullen in de kleedkamers/lockers te leggen. Maximaal 6 personen per kleedkamer! Na afloop van de wedstrijd is er maximaal 30 minuten om te douchen en om te kleden. Maximaal 2 personen per doucheruimte! De volgende spelers die staan te wachten om te douchen wachten buiten en betreden het kleedgebouw pas als een speler via de uitgang het kleedgebouw helemaal heeft verlaten! De wedstrijdbespreking en rust vindt plaats op het veld.

 

  • Zondagelftallen (18+) hebben beschikking tot 2 kleedkamers. Een uur voor aanvang van de wedstrijd hebben zij toegang om zich om te kleden. Maximaal 6 personen per kleedkamer! Na afloop van de wedstrijd is er maximaal 30 minuten om te douchen en om te kleden. Maximaal 2 personen per doucheruimte! De volgende spelers die staan te wachten om te douchen wachten buiten en betreden het kleedgebouw pas als een speler het kleedgebouw helemaal heeft verlaten! De wedstrijdbespreking en rust vindt plaats op het veld.

 

  • Geen muziekinstallatie in de kleedkamers, zodat het niet langer duurt dan nodig. Het schema vergt discipline en tempo!

 

  • Op trainingsdagen zijn de kleedkamers voor iedereen gesloten.

 

Sponsorhome

Melden bij het sponsorhome gebeurt aan de deur door 1 persoon per team.

 

Uitwedstrijden

Houd er rekening mee dat deze situatie ook bij de andere verenigingen zo geregeld is als je uit moet spelen.

 

Vervoer naar uitwedstrijden

Per 1 juli geldt het advies dat er een mondkapje gedragen wordt wanneer mensen uit een ander huishouden meerijden in de auto. Dit advies geldt voor personen vanaf 13 jaar. Houd hier rekening mee wanneer jullie een uitwedstrijd hebben

 

Op de site van de KNVB zijn meerdere protocollen te vinden met betrekking tot COVID-19.

Al met al zijn we ondertussen allemaal natuurlijk gewend geraakt aan de landelijke corona-maatregelen: thuisblijven bij klachten en je laten testen, onderling 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen en kuchen en niesen in de holte van je arm, zit al aardig in ons systeem. Daarom verwachten we dat dit ook in het nieuwe voetbalseizoen iedereen zal lukken. Hierdoor kunnen we voor iedereen weer volop voetbalplezier realiseren.

 

Het Bestuur

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!