Sponsors

Nieuws

Speciale spelers gezocht! (8-12 jaar)

Vandaag, 30 juni 19:15  Sc Rheden wil graag speciale voetbaltrainingen opstarten voor kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. De trainingen zullen gericht zijn op basisschoolleerlingen tussen de 7 en 12 jaar die niet mee kunnen komen in reguliere voetbalteams. meer »

Voorlopige teamindeling jeugd 2022-2023

Gisteren, 29 juni 22:15  Het heeft even geduurd maar op basis van de laatste mutaties zijn we tot een voorlopige indeling gekomen voor onze jeugdelftallen. Het was dit jaar een behoorlijke puzzel zeker gezien de aantallen in de diverse leeftijdscategorieën en de diverse mutaties. Met alle jeugdtrainers van het afgelopen seizoen hebben we gesprekken gevoerd en gevraagd om input voor de indeling en direct gekeken naar de rol van de trainer in het komende seizoen. meer »

VOETBALFEEST BESLIST DOOR PENALTY’S

26 juni 22:00   sc Rheden 1 – G-team 1 Corona gooide 2 jaar roet in het eten maar dit jaar werd ie eindelijk weer gespeeld, de wedstrijd tussen sc Rheden 1 en het G-team. De spelers van het G-team fungeren het hele seizoen als ballenjongen op zondag tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Als tegenprestatie speelt het eerste aan het einde van ieder seizoen dan tegen het G-team. Ieder jaar is dit weer een waar voetbalfeest, het plezier en de beleving zijn een waar genot om naar te kijken, zo ook weer dit jaar. meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!