Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Familietoernooi 2016

6 juni 2016 9:30

Zondag 5 juni werd voor de laatste keer het familie toernooi georganiseerd onder de naam v.v. Rheden. Dit heeft alles te maken met de aanstaande fusie per 1 juli tot sc Rheden.

Op een zonovergoten en warm sportpark bonden 17 teams de strijd aan. Zowel prestatief als recreatief waren er de nodige bekers te winnen. Net als vorig jaar was FC De Matties de sterkste in de prestatie poule zij wisten al hun wedstrijden te winnen en werden dan ook terecht de winnaar. In de recreatie poule werd er in 2 poules gestreden om de prijzen en uiteindelijk bleven de 4 sterksten over.

De 3e plaats werd gewonnen door Louis van Gaal’s Army die in de kleine finale net te sterk was voor de C-boys.

De finale ging uiteindelijk tussen AS Roma dat bestond uit C1 spelers en B1 spelers en sc E1 dat bestond uit kinderen uit de E1 en kader van de de E1. Deze spannende finale eindigde in 6-6 en met het nemen van de penalty’s waren de E1 spelers en kader net iets beter en pakten zij de eerste plaats voor AS Roma.

Al met al een mooie dag en bij deze een woord van dank aan de vele vrijwilligers die er mede voor hebben gezorgd dat het weer een super dag was.