Sponsors

informatie / Openingstijden

Binnen de vereniging neemt de kantine een zeer belangrijke plaats in. Zowel voor als na de wedstrijden vinden spelers en toeschouwers hier een gezellige ontmoetingsplaats. Ook vormt de exploitatie van ons clubhuis een belangrijke bron van inkomsten voor  sc Rheden. De omzet wordt gebruikt om de vereniging financieel draaiend te houden. Geen wonder dat de kantinemedewerk(st)ers een bijzondere plaats innemen binnen de vereniging. Van maandag- tot en met donderdagavond en op zaterdag, de wedstrijddag, zijn velen in touw om alle bezoekers te voorzien van een natje en een droogje. Daartoe hebben deze vrijwilligers de beschikking over een uitstekende keuken, en een bar met tappunten.


Met hun ‘antenne’ voor sfeerverhogende activiteiten zorgen de kantinemedewerkers mede voor de gezelligheid in ons clubhuis. En dat is te merken aan de grote aantallen spelers, niet-spelende leden, sponsors, vrijwilligers en supporters die de kantine continue bevolken. Het clubhuis is het bruisende hart van sc Rheden, ook als er niet wordt gevoetbald!

Kantinemedewerker worden?
Kantinemedewerkers worden verspreid over de week ingezet en nieuwe aanwas is altijd van harte welkom. Kom je ons kantineteam versterken dan snijdt het mes aan twee kanten. Je hebt zo’n beetje het gezelligste vrijwilligerswerk dat er binnen onze vereniging voorhanden is en je werkt er aan mee dat vvRheden belangrijke inkomsten binnenkrijgt. Bovendien kun je op toerbeurt diensten draaien en aangeven welke cyclus voor jou het prettigste is. Ook zijn er verschillende diensten waaruit je kunt kiezen. Wil jij meer informatie of je aanmelden als kantinemedewerker, dan kun je dat eenvoudig op een doordeweekse avond of op de zaterdag aan de balie vertellen. Ook kun je vragen naar Eddie of Bianca Liet als je meer informatie wilt

Van harte welkom! 


Openingstijden:

Men dient zich strikt aan deze openingstijden te houden ivm de wetgeving binnen de gemeente Rheden.

Maandag gesloten            
Dinsdag gesloten            
Woensdag gesloten            
Donderdag 19.00 - 00.00
Vrijdag gesloten            
Zaterdag 08.00 - 18.00
Zondag 08.00 - 18.00

 


Informatie:
Wil je als commissie / bestuur / of team gebruik maken van de kantine om te vergaderen, of als je andere vragen hebt omtrent de kantine,stuur dan een e-mail naar het algemene e-mailadres kantinebeheer@scrheden.nl wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!