Sponsors

Rheden CUP 2016

15 augustus 2016 9:00

De 3e editie van de Rheden Cup was ook dit jaar weer een succes. Ondanks het afzeggen van Dierensche Boys en DVOV hebben we toch 2 dagen van prima voetbal kunnen genieten.

De deelnemende ploegen van sc Rheden, VVO, v.v. Dieren, EDS en SC. Veluwezoom zaterdag en zondag speelden een halve competitie met als inzet De Rheden CUP wisseltrofee die tevens  recht geeft op het organiseren van dit toernooi in 2017.

Alle teams werden beide dagen voorzien van lunch en drank en voor de besturen en begeleiders was het ook prima verzorgd in de bestuurskamer van sc Rheden met soep, broodjes, koffie en drankjes.

Ons eigen eerste elftal speelde een matig toernooi dat uiteindelijk in de laatste wedstrijd wel positief werd afgesloten met een overwinning op VVO. sc Rheden werd uiteindelijk toch laatste.

Winnaar van het toernooi werd SC Veluwezoom zaterdag dat 4x won en 1x gelijkspeelde.

De ploeg en vereniging van Jhon van Beukering mag hierdoor de Rheden Cup voor 2017 organiseren.

Wel noemenswaardig is de uitstekende indruk die EDS achterliet en uiteindelijk 4e werd op dit toernooi. EDS won van sc Rheden en speelde gelijk tegen VVO en verloor nipt van winnaar SC Veluwezoom zaterdag. Dit resultaat werd behaald met leuk en fris voetbal.