Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

vv Rheden A1 mist promotie naar de Hoofdklasse

29 mei 2012 15:45

Het is vv Rheden A1 helaas niet gelukt om de nacompetitie te winnen. Ondanks het betere van het spel eindigde het tweede duel tegen SCH A1 uit Nijmegen op Pinkstermaandag in een 3-3 gelijkspel. De uitwedstrijd werd afgelopen zaterdag verloren met 2-1.

De return op Pinkstermaandag stond bol van de spanning. Al snel keek vv Rheden A1 tegen een 0-2 achterstand aan. Kort voor rust wist het A1 echter nog de aansluitende treffer 1-2 te maken.

Direct na rust leek vv Rheden A1 het heft in handen te nemen en binnen een kwartier werd de achterstand omgebogen naar een 3-2 voorsprong. Deze stand zou voldoende zijn voor een verlenging. Tien minuten voor tijd scoorde SCH A1 echter de onverdiende gelijkmakende 3-3.

Ondanks het vele betere spel en een aantal behoorlijke kansen heeft vv Rheden A1 helaas niet SCH A1 kunnen verslaan om zo de finale te bereiken voor promotie naar de Hoofdklasse.

Onanks deze teleurstelling blijft het gevoel overheersen dat het A1 een fantastisch seizoen achter de rug heeft.