Sponsors

Nieuws

Het journalistieke belang van de Tweede Divisie

Vandaag om 14:00  De Tweede Divisie krijgt sinds zijn herinvoering in 2016 meer en meer media-aandacht. In regionale kranten en huis-aan-huisbladen wordt volop geschreven over de verrichtingen van de plaatselijke FC. Ook veel Tweede Divisie-clubs professionaliseren hun media-afdeling, waardoor nieuws redelijk snel online gebracht wordt. Er is echter maar een zeer beperkt aantal media die zowel over het betaald voetbal, als over de Tweede Divisie schrijven. meer »


Interview Riechedly Bazoer: "Ik praat veel over mijn mindset met een mental coach"

Vandaag om 10:00  Hij was afgelopen seizoen een van de meest besproken spelers in de Eredivisie: Riechedly Bazoer. Er was bewondering voor zijn rol als de dynamische libero bij Vitesse, maar ook de nodige verbazing over weer een disciplinaire schorsing. Op en naast het veld lijkt Bazoer ongrijpbaar. Lijkt. "Mijn neefje houdt mij een spiegel voor." meer »


Het extra dikke PANNA! Vakantie Doeboek is uit!

Vandaag om 9:00  Het weer wordt weer beter, de zon breekt steeds vaker door, de temperatuur stijgt en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Een mooi moment om het PANNA! Vakantie Doeboek binnen te halen. Hij is nu uit! Boordevol interviews, Face Apps, puzzels, strips, kleurplaten en nog veel meer. Waar wacht je op! meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!